Kamerkoor Chantatouille

Welkom

Chantatouille is een enthousiast en ambitieus kamerkoor met Amersfoort als basis. In 1988 werd het opgericht door dirigent Karel Smit, die nog steeds aan het roer staat. We bestaan uit zestien à twintig mannen en vrouwen, verdeeld over de vier stemgroepen. Tijdens de wekelijkse repetities werken we intensief aan meerdere stukken, die uitmonden in een groot jaarlijks concert. Meestal geven we tussentijds ook nog enkele korte uitvoeringen. Soms zingen we a capella, andere keren laten we ons begeleiden door een klein ensemble of orkestje.

Een vriendschappelijke sfeer en een mooie koorklank staan bij ons voorop.

foto-koor-2016

Wij zingen bekende maar vaak ook minder bekende muziek uit het koorrepertoire van de late middeleeuwen tot de moderne tijd. s van Piazzolla en het Requiem van John Rutter, en alles daar tussenin. 2013 was een bijzonder jaar voor Chantatouille, we bestonden 25 jaar. We hebben flink uitgepakt met ‘cadeautjes aan onszelf’ in de vorm van een uitstapje, een repetitieweekend met een bijzonder tintje, maar natuurlijk ook met een groot ‘cadeau’ aan ons trouwe publiek en onze oud-leden: twee feestelijke jubileumconcerten afgelopen 16 en 17 november 2013.

Graag verwelkomen wij nieuwe leden in ons midden, vooral bij de alten en tenoren. U kunt met ons in contact komen via de contact pagina